T.T.T
02/09/22

Promoció del Vermut de Reus a Palma de Mallorca

 

La regidoria de Promoció de Ciutat va realitzar el dijous, 1 de setembre una acció promocional de la ciutat de Reus a l’espai «Bodegues Suau» de Palma de Mallorca. És la primera vegada que es porta a cap una acció de promoció a les illes Balears, amb l’objectiu de donar a conèixer la ciutat i els seus atractius turístics, patrimonials i l’oferta comercial i gastronòmica, junt amb el Vermut de Reus.

El Vermut de Reus va estar present amb les 8 marques que en formen part: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp.

L’acció es va portar a terme amb la col·laboració de «La Vermutera» de Mallorca. Es va fer una explicació dels orígens del Vermut a Reus, de com s’elabora un Vermut, les marques que s’elaboren a la ciutat i de les activitats i experiències enoturístiques que es poden gaudir a la ciutat relacionada amb el Vermut, que fan que Reus esdevingui la capital del Vermut.

L’acte va tenir molt d’èxit d’assistència, van participar més de setanta persones de Palma de Mallorca, i va finalitzar amb la degustació dels 8 vermuts de Reus acompanyats de productes gastronòmics de la zona.