T.T.T.
07/04/2022

El dossier s’ha editat en català, castellà i anglès per mostrar com Torredembarra com un eix estratègic del turisme esportiu.

Les regidories de Turisme i d’Esport han presentat el dossier de Turisme Esportiu de Torredembarra, nova eina de promoció que té per objectiu consolidar la realització d’esdeveniments esportius al municipi i captar-ne de nous per dinamitzar el sector d’allotjaments, restauració i comerç.

El dossier s’ha editat en català, castellà i anglès per mostrar com Torredembarra «és una localització estratègica i privilegiada, amb unes excel·lents platges, clima mediterrani, amb una moderna oferta d’instal·lacions i equipaments esportius i gran experiència i tradició de turisme esportiu». Al catàleg, es pot trobar també una relació dels esdeveniments esportius destacats, descripcions tècniques dels diferents equipaments esportius, relació de clubs i entitats esportives del municipi, allotjaments, activitats per gaudir del Mediterrani, oferta en gastronomia, visites guiades, agenda d’activitats i rutes de senderisme. A més, les regidories de Turisme i d’Esport ofereixen assessorament logístic, tècnic i turístic per a l’organització d’aquests esdeveniments.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que aquest nou material promocional és una de les accions previstes al Pla Estratègic Turístic de Torredembarra. En aquest sentit, s’han anat desenvolupant altres accions com el «Diverteix-te en família», el vídeo promocional d’esports de platja i ara també activitats mensuals de platja tot l’any: el 16 d’abril, visita guiada familiar als Muntanyans; 14 de maig, sortida guiada en caiac, i 18 de juny, tastet marxa aquàtica.

El regidor d’Esport, Raúl García, ha comentat que amb la publicació d’aquest dossier s’ordena i s’informa en un mateix document de totes les possibilitats que ofereix Torredembarra en l’àmbit del turisme esportiu. El regidor ha recordat que la vila ja és la seu de nombrosos esdeveniments esportius i que s’aposta per continuar organitzant i acollint aquest tipus d’activitat que actua com a dinamitzadora del sector turístic i comercial de la Torre.

Raúl García també ha explicat que en aquests moments s’estan duent a terme millores als camps de futbol platja de la Paella i posteriorment, es milloraran els camps de voleibol de platja. Ja fa un temps, es van millorar els camps de tennis platja de Baix a Mar. Per a aquest 2022, s’han previst altres millores a les Zona Esportiva Municipal (camp de futbol, piscina i pista d’atletisme) per un import de 450.000 €.

El dossier de turisme esportiu es difondrà a través dels clubs i entitats esportives del municipi, les diferents federacions esportives, altres organitzadors d’esdeveniments esportius i en fires de promoció turística.