T.T.T.
9/02/2023

Imatge de la nova presidenta, Judit Solé.

Judit Solé és la nova presidenta de l’AEH Valls i l’Alt Camp. Xef i sommelier del Restaurant Ca l’Àngel, és una persona coneguda a la ciutat, estretament vinculada a la gastronomia vallenca i a la cuina del calçot.

La nova presidenta de l’AEH Valls i Alt Camp ha lamentat la pèrdua de l’anterior president, Joan Mira, i destaca el seu treball realitzat. Per aquest motiu, l’associació treballarà «per consolidar la feina feta fins ara, fent créixer els serveis que oferim als associats per poder continuar posicionant Valls i l’Alt Camp com un destí gastronòmic de referència».

Aquesta setmana s’ha presentat la nova presidenta a l’Ajuntament de Valls, en un reunió que ha comptat amb la presència de Dolors Ferré, alcaldessa de Valls i de Joan Ibarra, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Valls.

Judit Solé exposa que «posem fil a l’agulla per començar aquesta nova etapa de l’hostaleria vallenca de la mà de l’AEHT. Estic segura que ens ajudarà a posicionar-nos, encara més, com una comarca atractiva i referent a nivell gastronòmic».

Amb aquesta renovació, la Federació AEHT segueix amb un període de relleus en les presidències locals i comarcals creades el passat mandat. Actualment la Federació compta amb 17 associacions arreu de la província, les quals representen, defensen i promocionen els establiments d’hostaleria del seu territori.