T.T.T
10/06/2021

El taller ‘Eines per a la gestió del talent en el sector turístic’ ha comptat amb dues sessions, una per a agents turístics de Costa Daurada i una altra per a agents de les Terres de l’Ebre.

Agents i professionals del sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre han participat en les dues sessions del taller de turisme ‘Eines per a la gestió del talent en el sector turístic’, que ha abordat les principals eines i recursos disponibles per a la gestió de persones i de projectes per potenciar el talent en el sector turístic, així com per potenciar l’apoderament professional i fomentar equips de treball cohesionats.

Impartit pel psicòleg d’empresa i consultor, Xavier Plana, el taller pràctic ha tractat eines per comprendre com funcionen les persones, per tal d’ajudar-les a treure tot el seu potencial individual en benefici dels objectius comuns. S’ha treballat que “el factor determinant per despertar i comprometre al talent passa per connectar les persones amb la seva essència motivacional, més enllà dels factors contractuals”, com destaca el consultor Xavier Plana.

El taller de turisme, organitzat pel Laboratori d’Innovació i Intel·ligència Turística del Departament d’Innovació Turística del centre tecnològic Eurecat i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a Costa Daurada i Terres de l’Ebre, ha aprofundit en la temàtica engegada el mes de maig amb la jornada ‘La gestió del talent en el sector turístic’, celebrada online. Del taller se n’han celebrat dues sessions, una a Costa Daurada a la Facultat de Turisme i Geografia de la URV a Vila-seca i una a Terres de l’Ebre, que ha tingut lloc al Museu de Tortosa.