T.T.T.
10/6/2021

La cadena gironina Med Playa ha incorporat en la seva gestió l’Hotel Vistamar, de tres estrelles i situat a l’Hospitalet de l’Infant. Amb aquest nou establiment el grup, amb seus a Girona i a Benidorm, ja n’administra un total de 23 a Espanya (21), Bulgària (1) i Bèlgica (1). L’hotel tarragoní és el cinquè que dirigeix Med Playa a la Costa Daurada i aquest contracte de gestió serà de cinc anys com a mínim. El Vistamar és el darrer en incorporar-se a la cartera del grup, que ara gestiona 4.895 habitacions.

Tomàs Codina, responsable d’expansió de Med Playa, explica que “com a gestors estem molt agraïts als propietaris de l’hotel Vistamar per la confiança que ens han donat. A la Costa Daurada hi tenim una infraestructura consolidada amb cinc hotels i serveis centrals, com la central de compres i la nostra bugaderia que ens ajuden a ser més eficients i poder obtenir els millors resultats”, segons declaración efectuades al mitjà Tot21.

Domingo Traver Quiles, fins ara director de l’hotel i actualment representant de la societat del Vistamar, considera que “en el món actual resulta cada cop més difícil la gestió eficient de les petites empreses i després d’analitzar diverses opcions ens vam decidir per MedPlaya per la gestió. Hi apostem perquè tenen una llarga experiència a la Costa Daurada, pel suport que ofereixen a través de diverses empreses del seu grup i, sobretot, pel seu equip directiu, que és professional i de confiança”.

El Vistamar està situat a la comarca del Baix Camp, prop de la zona de Miami Platja (C/ del Mar, 24, de l’Hospitalet de l’Infant). Està ubicat a primera línia de mar i disposa de 81 habitacions familiars i 1 xalet. L’hotel, de tres estrelles, també disposa de piscina, bar-cafeteria, restaurant, pizzeria, parc infantil, sala de jocs i un pàrquing per a un centenar de vehicles.  Med Playa s’encarrega de la gestió completa de l’hotel, que inclou les tasques administratives, comercials, operacional, tècnica i selecció de personal, entre altres. Fa quatre mesos, la cadena ja es va encarregar de la gestió completa de l’hotel Pino Alto, de quatre estrelles i situat a 1,5 km, en aquest cas a Miami Platja (Mont-roig del Camp). A la Costa Daurada, concretament a Salou, Med Playa també explota els hotels Calypso i Piràmide i s’encarrega de la comercialització de l’aparthotel Albatros Family.

L’Hotel Vistamar és el sisè establiment que entra a la gestió de Med Playa en l’últim any. A més del Pino Alto (gener 2022), al juliol de 2021 s’hi va incorporar el Pola Giverola (Tossa de Mar), que inclou la gestió d’un hotel de quatre estrelles, per un costat, i d’un càmping de luxe (glàmping), per l’altre. L’any passat, Med Playa també va començar a ocupar-se de la gestió administrativa de dos hostels oberts al desembre: La Granja, de Bilbao; i el Grand Place, de Brussel·les (Bèlgica). El Pola Giverola i aquests dos hostels són propietat d’Azora European Hotel and Lodging.