T.T.T.
10/6/2024

Presentació de les jornades.

Aquest dilluns 10 de juny s’han presentat les jornades Arròs de Mar i Muntanya de Vila-seca, La Pineda al Restaurant Mix de La Pineda. Unes jornades organitzades per l’Associació d’Hostaleria de Vila-seca, amb el suport de l’Ajuntament de Vila-seca i el patrocini d’arròs Bayo.

Les jornades començaran el proper 14 de juny i s’allargaran fins al 30 i compten amb la participació de 14 restaurants, els quals serviran menús i degustacions molt diverses que combinen els millors productes del mar i la muntanya, amb una base comú: l’arròs. Tots els plats estan elaborats amb arròs Bayo del Delta de l’Ebre.

En la seva intervenció, l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha posat de relleu que “l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca-la Pineda, en el seu objectiu de millorar constantment les expectatives del sector, promou i impulsa aquestes jornades com a continuació del que fa tres anys ja va encetar, una ruta entre mar i muntanya, que ara esdevé realitat a través de l’arròs.” Afegint que “es tracta d’un plat molt apreciat que unirà gastronòmicament la Pineda i Vila-seca.” 

Juan Hervás, president de l’AEH Vila-seca, La Pineda, ha animat a tothom a escapar-se a la població remarcant que “els menús dels restaurants participants són molt diversos i atractius i per això convido a que vingueu a Vila-seca i als nostres restaurants de la Pineda per tal de fer un bon arròs de mar i muntanya ara que arriba el bon temps!”.

Els restaurants participants i les propostes gastronòmiques es podran consultar a https://aeht.es/jornades-gastronomiques/.