Helder Moya

10/11/2022

Juan Carlos González, director territorial d’Alannia a Tarragona.

El nou hotel-ressort horitzontal d’Alannia Resorts a Salou, propietat del Grup Marjal i Corpfin Capital, valora «positivament en termes d’evolució» la seva primera temporada a la capital de la Costa Daurada. El pròxim 13 de novembre el complex abaixa el teló, després de pràcticament sis mesos oberts des de la seva inauguració. Durant aquest període de temps, Alannia Salou ha rebut un total de 6.873 reserves, amb una mitjana d’estada de 4 dies per visitant.

Alannia Resorts, disposa a les nostres comarques també d’Alannia Els Prats i d’Alannia Costa Daurada, a més d’Alannia Costa Blanca i Alannia Guardamar Alacant, sent l’operador més gran de càmpings ressorts a la costa mediterrània.

Juan Carlos González, director territorial d’Alannia a Tarragona, assegura que «la temporada 2022 ha estat una pretemporada molt intensa i que ens servirà per afrontar 2023. El que volem és que els clients marxin més feliços de com han entrat». Tot i que Alannia volia obrir els 365 dies de l’any, de moment, aquest plantejament s’ha de continuar treballant i madurant. González exposa «hem vist el potencial que té el ressort i del que nosaltres ni tan sols érem conscients. Això ens il·lusiona molt i estem esforçant-nos per desestacionalitzar. Estem treballant amb turoperadors de Bèlgica, Holanda, Suïssa. La idea és cercar turisme sènior i energètic que gaudeixi amb nosaltres i de referents importants de la zona que tenim a tan sols cinc minuts com és PortAventura».

Un total de 22.000 m² escenifiquen a Alannia Salou un oasi urbà ple de vegetació i que pren els millors valors tradicionals de les vacances a l’aire lliure: contacte amb la natura, entreteniment i activitats durant tot el dia. Disposa de tres punts de restauració, dues enormes piscines amb jocs aquàtics, miniclub, zona recreativa, gimnàs i diferents tipologies d’habitacions que s’adapten als gustos dels hostes.