T.T.T.
11/11/2021

La 24a festa de l’Oli Nou comptarà amb 15 cooperatives participants.

La plaça de la Llibertat de Reus es convertirà en el centre neuràlgic de la producció de l’oli DOP Siurana gràcies a la celebració de la 24a festa de l’Oli Nou aquest divendres dia 12 i dissabte dia 13 de novembre. L’obertura de la fira serà a les 17:00 h i tot seguit se servirà un berenar de pa amb oli DIO Siurana nou i xocolata a 500 nens i nenes de la ciutat (gratuït per a infants de 6 a 8 anys, amb invitació del seu centre educatiu).

La 24a festa de l’Oli Nou comptarà amb 15 cooperatives participants que tindran els seus estands perquè la ciutadania pugui tastar i comprar l’oli nou. A més, també hi haurà el Gremi de Forners de Reus i Comarca. Justament, dissabte dia 13 de novembre, a les 10:30 h del matí, es farà un homenatge a Josep Cabré, mort aquest any passat, que va ser durant 40 anys president del Gremi de Forners de Reus i Comarca, a més d’un gran col·laborador de la Fira de l’Oli.

L’homenatge es farà després que a les 10:00 h del matí comenci un dels actes estrella de la festa de l’Oli, que és l’esmorzar degustació de l’oli d’oliva verge extra nou DOP Siurana. Enguany s’han previst 3.000 racions d’esmorzar.

Durant els dos dies de la festa de l’Oli Nou hi haurà tot tipus d’activitats: titelles, tallers infantils, presentacions de llibres i tastos comparatius d’olis. Una de les activitats més esperades és el sorteig “El teu pes en oli”. Per optar al primer premi del pes en oli és necessari ser present a la plaça en el moment del sorteig.

La Fira, organitzada per l’Ajuntament de Reus, a través de l’Agència Reus Promoció, la DOP Siurana i Unió, es tancarà el dissabte dia 13 a les 21:00 h. Per a més informació es pot trucar al telèfon 977 010 670 o entrar a la web www.reuspromocio.cat