T.T.T.
13/11/2021

El resort ha estat nomenat com a “Millor Complex de Golf d’Europa» als World Golf Awards per tercer any consecutiu.

Francisco Toledo, president de Puertos del Estado, ha estat el convidat d’honor a la 24ena edició dels Premis a la Internacionalització, que anualment atorga la Cambra de Tarragona, i reconeix a aquelles empreses que s’han distingit en la seva activitat comercial a l’exterior.

Infinitum ha rebut el Premi al Creixement Internacional. Infinitum es grup empresarial dedicat a la gestió integral d’un resort de golf, la seva promoció inmobiliaria, instal·lacions esportives i diversos restaurants. El grup, integrat per dues empreses, Infinitum i Infinitum Travel, dona feina a un centenar de treballadors.

Infinitum, propietat de CriteriaCaixa, compta amb instal·lacions per a la pràctica del golf de 45 forats distribuïts en tres camps: Lakes, Ruins i Hills, que aquest any ha estat inclòs entre els 100 Millors Camps d’Europa Continental.

El resort, que ha estat nomenat com a “Millor Complex de Golf d’Europa» als World Golf Awards per tercer any consecutiu, compta a més amb dues Cases Club, cinc punts de restauració i un club de platja d’avantguarda.

Amb nombrosos reconeixements a les seves polítiques mediambientals, recentment s’ha activat la primera fase de la seva promoció immobiliària amb 150 habitatges d’alt standing.