T.T.T.
13/11/2021

La patronal reclama que si no s’inverteix la partida del BCN World, es destinin els diners a donar resposta a les necessitats de les comarques tarragonines.

Davant el fet que el Govern de la Generalitat ha anunciat que no avançarà els diners per a que Hard Rock compri els terrenys del projecte turístic de Tarragona, conegut com a BCN World, PIMEC Tarragona demana a la Generalitat invertir en el model turístic tarragoní per impulsar el sector i fer-lo més sostenible, innovador i competitiu.

En relació a la negociació dels Pressupostos per al 2022, el president de PIMEC Tarragona, Jordi Ciuraneta, ha mostrat el seu malestar i ha posat de manifest que es deixaran d’invertir 120 milions d’euros destinats a aquest projecte, amb conseqüències per a la creació de riquesa i llocs de treball. Així mateix, ha reclamat que si aquest diners no s’inverteixen finalment, es tingui en compte al sector i al territori i es destinin a una partida per donar resposta a les necessitats de les comarques de la província de Tarragona. Finalment, ha lamentat que la negociació d’aquesta inversió no hagi comptat amb el sector turístic ni el territori.