T.T.T.
14/06/2021

Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat.

La regidoria de Promoció de Ciutat posa en marxa a partir d’aquest dilluns la seva nova pàgina web, amb el domini reusturisme.cat. El nou portal presenta una profunda renovació i posada al dia, actualitzant l’anterior que es va crear l’any 2013.

Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, ha explicat que «reusturisme.cat és un espai molt complet, de navegació realment fàcil, i tenint en compte que els turistes ara mateix, preparen els seus desplaçaments i vacances abans d’arribar a destí i amb més anticipació que en el passat, estem segurs que els serà una eina de gran utilitat».

Per al nou portal s’han tingut en compte les tendències actuals dels usuaris, «hem convertit reusturisme.cat en la millor eina de consulta i de preparació de l’estada turística a la ciutat. Parlem d’una web experiencial: el potencial visitant planeja la visita a la ciutat partint dels seus gustos i preferències, és a dir, des del mateix sofà de casa llista els espais a visitar i les experiències a viure un cop arribi a Reus», explicava la regidora.

La web es pot consultar en 4 idiomes i des de qualsevol tipus de dispositiu. Caelles ha explicat que «la seva pàgina principal està pensada per seduir a l’usuari des del minut zero en què comença la seva navegació. De funcionament intuïtiu, visualment atractiva i dinàmica, de ràpida resposta i adaptada a qualsevol dispositiu i, molt important, als gustos dels visitants».

El disseny segueix el mateix manual d’estil de la nova marca de ciutat «Reus Ciutat amb Geni. Una escapada genial», tant pel que fa a la tipografia, com els colors i les icones.