T.T.T.
14/11/2023

La formació s’adreça a persones a partir de 30 anys amb independència de la seva titulació i el seu nivell d’estudis.

L’Ajuntament de Cambrils ha signat un conveni amb l’Associació hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre per impartir formació en el marc del programa SOC 30 PLUS. La finalitat d’incorporar aquesta formació prevista al Programa 30 Plus mitjançant l’associació és proporcionar una alternativa en matèria de formació específica pel sector hoteler.

Els cursos s’adrecen a partir de 30 anys amb independència de la seva titulació i el seu nivell d’estudis. En aquest moment ja s’està realitzant una formació sobre «Costos en aliments i begudes» a Vila-seca amb participants del programa 30 Plus de l’Ajuntament de Cambrils.

L’objectiu del programa SOC 30 PLUS és la realització de projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de persones de 30 anys i més proporcionant-los, entre d’altres recursos, la formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball.

La formació prevista al programa ha d’estar relacionada amb el lloc de treball a realitzar, és obligatòria per a totes les persones contractades en el marc del programa, ha de ser presencial i ha de tenir una durada mínima de 20 hores i un màxim de 100 hores.

L’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre és una entitat patronal provincial sense ànim de lucre que agrupa establiments hotelers de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, units per a promoure i defensar interessos comuns.

El principal objectiu de l’Associació Hotelera és la representació i defensa unitària dels interessos del sector hoteler de la província i satisfer les necessitats dels professionals i empreses hoteleres establint un vincle d’unió que fomenti l’intercanvi d’inquietuds, experiències i coneixements.

Entre les principals activitats que desenvolupa, destaca la col·laboració i cooperació mitjançant la intermediació entre els associats i les diferents institucions públiques, universitats i organismes; l’intercanvi de coneixements del sector amb la finalitat d’implementar una millora continua per a aconseguir l’excel·lència turística; fomentar la millora i capacitació de tots els professionals a través de l’organització de cursos de formació i, finalment, actuar corporativament per a potenciar i promocionar la Costa Daurada com un destí líder al Mediterrani.

L’Associació Hotelera és centre col·laborador del Servei d´Ocupació de Catalunya i realitza formació específica amb l’interès de dotar a tots els professionals del sector de l’hostaleria de formació contínua específica segons càrrec que exerceix.