T.T.T
15/09/2021

La setmana passada es van realitzar diverses presentacions en format online de les 22 destinacions especialitzades en turisme gastronòmic.

Cambrils va presentar la seva oferta gastronòmica a 200 agències de viatges de tot l’Estat, en el marc d’un webinar que va incloure diverses presentacions en format online de les 22 destinacions especialitzades en turisme gastronòmic. L’acció promocional, que es va portar a terme la setmana passada, estava organitzada per la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV), l’Associació de Destinacions Gastronòmiques i Saborea España.

Gràcies a aquesta acció, Cambrils ha pogut apropar als agents de viatges la seva oferta especialitzada en gastronomia, parlant de producte i d’experiències gastronòmiques, de la qualitat dels seus restaurants, de la Confraria de Pescadors, de la Cooperativa Agrícola i de les principals activitats com ara les jornades gastronòmiques, la Fira del Vi o les rutes gastronòmiques per conèixer tot el territori.

La regidora de Turisme, Marta Borràs, ha afirmat que “aquesta ha estat una de les principals col·laboracions amb la CEAV” i que “obre la possibilitat de que les agències de viatges programin i ofereixin productes i paquets centrats en gastronomia de Cambrils als seus clients”. La regidora ha explicat que l’acció és una oportunitat per seguir treballant a favor del posicionament de Cambrils com a Capital Gastronòmica de la Costa Daurada.