T.T.T.
16/09/2021

Es reivindica la necessitat de gestionar de forma conjunta sostenibilitat ambiental i salut, sense oblidar que el litoral també és el principal atractiu de la majoria dels municipis de la costa.

L’Agència de Reus Promoció de la regidoria de Promoció de Ciutat ha tancat la campanya turística d’estiu amb dades que fan pensar en una tímida recuperació de l’activitat turística a la ciutat com a referent del turisme cultural i comercial de la Costa Daurada, i unes bones perspectives de cara a la tardor, en una temporada atípica post pandèmia on ja no hi ha tantes restriccions de mobilitat.

Tenint en compte les previsions per aquest estiu, en les que es preveia un augment del turista català i estatal i també de procedència francesa, l’Agència de Promoció de Ciutat va preparar una campanya amb l’objectiu d’incrementar el temps d’estada dels visitants a Reus i també el seu interès per retornar aconseguint, així, una major quantitat de visites i de despesa als establiments turístics, comercials i de restauració.

Per aquest motiu, les accions van anar adreçades a millorar l’experiència del visitant, gràcies a l’oferta del patrimoni cultural gastronòmic/enoturístic i comercial. L’Agència ha dut a terme diverses propostes com l’establiment d’un nou punt d’atenció a la Plaça del Prim o una acció promocional a l’aeroport. Així com s’ha donat continuïtat al programa de les activitats «Més Reus que Mai» i s’ha dut a terme la nova proposta «Reus, una escapada genial», amb un sorteig de 35 escapades per a dos persones i 200 paquest d’experiències dobles per realitzar aquest estiu a la ciutat.