T.T.T.
16/12/2021

El regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Carles Prats, ha confirmat que l’establiment reobrirà el pròxim 1 de febrer, després que el propietari del hotel, el Grup Gargallo, hagués anunciat la venda de l’establiment.

Prats ha explicat que arran de les notícies publicades, es va posar en contacte amb els propietaris de l’Hotel Gaudí per conèixer quines eren les seves intencions. La publicació al portal immobiliari Idealista d’un anunci de la venda de l’edifici per 7 milions d’euros va aixecar dubtes sobre la viabilitat de l’establiment del grup Gargallo.

Segons el regidor, «els propietaris van transmetre-li la decisió de reobrir-lo el primer dia de febrer». I en declaracions a Reusdigital.cat, afegeix que «la reobertura de l’hotel és una bona notícia per la ciutat i molt especialment per l’entorn dels ravals de Sant Pere i Robuster, on desenvolupem el projecte Reus Espais Vius. Comptar amb aquesta infraestructura hotelera activa és molt positiu per reactivar comercialment la zona i atreure nous negocis«.