T.T.T.
17/01/2022

La prestigiosa associació ANWB (Països Baixos), dedicada a la mobilitat, el turisme i l’oci des de l’any 1883 i que compta amb més de 4,5 milions d’usuaris, és l’encarregada d’atorgar els guardons.

En total set dels establiments que pertanyen a l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona -Unique Camping Destination-, han estat reconeguts com els millors càmpings de tot Europa per dues associacions referents al sector, l’ANWB dels Països Baixos i l’ADAC d’Alemanya. Cal destacar que cinc d’aquests càmpings han aconseguit els reconeixements de les dues associacions.

Així, enguany, els premis atorgats per l’associació automobilística de referència als Països Baixos, l’ANWB, que compta amb més de 4,5 milions d’usuaris han estat per: Alannia Els Prats Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Playa Montroig Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Càmping La Torre del Sol (Mont-roig del Camp), Càmping & Resort Sangulí (Salou), Càmping Tamarit Beach Resort (Tamarit) i Càmping Stel (Roda de Barà).

Entre els guardonats destaca el Tamarit Beach Resort (Tamarit), reconegut com a millor càmping d’Europa en la categoria “Allotjament més ben valorat”, mentre que el Càmping & Resort Sangulí (Salou) ha estat nominat com a millor càmping d’Europa en la categoria “Millor Càmping Familiar”.

Alhora, sis càmpings també han estat premiats amb el Superplätze 2022, una de les majors distincions del sector campista. Aquest guardó l’atorga la prestigiosa guia alemanya Allgemeiner Deutscher Automobil-Club e.V. (ADAC), l’associació automobilística de referència a Alemanya i la més gran d’Europa amb més de 20 milions de membres. Els càmpings de la província de Tarragona reconeguts amb el Superplätze 2022 han estat: Alannia Els Prats Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Playa Montroig Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Càmping La Torre del Sol (Mont-roig del Camp), Càmping El Templo del Sol (L’Hospitalet de l’Infant), Càmping & Resort Sangulí (Salou) i Càmping Tamarit Beach Resort (Tamarit).

Mireia Sans, presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, ha mostrat «la seva total satisfacció» pels reconeixements rebuts pels càmpings associats i ha volgut destacar que «estem passant moments molt complicats a causa de la pandèmia. Però veure com els campistes holandesos i alemanys segueixen valorant els nostres establiments com els millors d’Europa ens dóna un plus d’esperança i il·lusió per encarar aquesta nova temporada”. A més, ha afegit que “alguns dels premiats, any rere any són reconeguts com els millors d’Europa. I això, és molt complicat. Cal invertir molts esforços i innovar constantment per estar sempre entre els millors».