Helder Moya
17/06/2021

La gastronomia del Macarena Restobar té un segell de fusió: mediterrània, oriental i argentina.

Gastón Ervíti és un apassionat de la gastronomia i de la creença que d’una crisi també sorgeixen oportunitats. L’oportunitat de Gastón s’ha instal·lat a la capital del Baix Camp, concretament al número 9 del carrer Bahia Blanca de Reus. La seva passió per impulsar un nou projecte l’ha portat a obrir -en un temps rècord- el Macarena Restobar, on gaudir d’una cuina fusió, amb un acurat interiorisme amazònic i un ambient exclusiu. Com bé explica el propietari : «Li vaig veure potencial al local; al gener vam començar a parlar-ne i al mes i poc vam signar. I des de llavors fins ara donant el màxim per fer del somni una realitat».

La gastronomia del Macarena Restobar té un segell de fusió: mediterrània, oriental i, com no podria ser d’un altra manera, argentina, marca de la casa inconfusible. La carta és múltiple en quan a sabors. «De moment al comensal li està agradant la nostra proposta, sóc conscient que és una aposta arriscada. Qui vingui a casa nostra podrà provar entre d’altres plats, un tataki molt ben acurat, l’entranya argentina, la cua de bou, les gyozas japoneses, el filet amb foie i salsa de vi. Aquests són alguns dels plats que estan tenint més sortida entre els nostres clients», explica Gastón, que no és un novell en la matèria, ja que a Cambrils també hi té el Macarena Reus, tot i ser un altre concepte gastro.

L’espai interior del Macarena Restobar, amb capacitat per un màxim de 110 persones el converteix en un lloc ideal on portar a terme esdeveniments de tota mena. Ja sigui per grups grans o petits. «En breu, per exemple, tenim un aniversari on fins i tot ens porten els organitzadors el menjar, amb la idea que nosaltres li donem el nostre toc culinari final. Ens adaptem a les necessitats del client». En breu, a més, el Macarena Restobar també disposarà d’una terrassa exterior. I, pels amants dels espais més íntims, un menjador privat amb capacitat de fins a 20 comensals.