18/8/2022
Helder Moya

El nou hotel-resort d’Alannia Resorts, propietat del Grup Marjal, i que va obrir portes el passat 1 de juliol a Salou, ha complert les expectatives de l’estrena estiuenca. Amb una ocupació xifrada el mes de juliol del 70% i del 90% aquest mes d’agost, el director del complex, Josep Otero assegura que «les sensacions són positives, la maquinària de funcionament de tot el que suposa aquest resort la situo en un percentatge molt alt. El que està clar és que cada dia que sumem ens serveix d’aprenentatge per millorar».

Alannia Salou disposa d’un total de 22.000m2 que escenifiquen un oasi urbà ple d’abundant vegetació i que pren els millors valors tradicionals de les vacances a l’aire lliure: contacte amb la natura, entreteniment i activitats durant tot el dia, i ho barreja amb el servei i les instal·lacions del nivell més alt d’un complex hoteler. Precisament Otero exposa que enguany «molta gent de Catalunya i de l’entorn ja ens havia reservat abans d’obrir, i majoritàriament el turista nacional és el que ens omple el resort. Enguany no hem treballat amb touroperador, ja que l’obertura en ple estiu sempre presenta uns reptes, ara bé, l’any vinent si que ho farem».

Otero, que té a les seves esquenes una dilatada trajectòria en el sector hoteler, és un nou arribat a la casa. «Al juliol hem tingut aproximadament 890 clients allotjats a la nostra instal·lació, amb una mitjana d’estada d’entre 5-7 dies. El perfil evidentment és de públic familiar que ve a gaudir de totes les possibilitats que li oferim, i que està content, ja que passa la major part del temps amb nosaltres» explica el màxim responsable.

Els màxims dirigents d’Alannia Salou així ho van assegurar el dia de la presentació, que volen estar oberts tot l’any. «S’hi està treballant i aquest és un dels objectius prioritaris de la casa. Sabem que gener és el mes per excel·lència en que aquí a la Costa Daurada fa fred, però estem molt motivats i oferirem experiències pel turista, n’estic convençut», comenta Josep Otero.