T.T.T.
19/1/2023

Un consell rector amb nou membres dirigirà la DO Tarragona de forma col·legiada.

El Consell Regulador de la DO Tarragona, reunit aquest dimecres de forma extraordinària a la ciutat de Valls, ha decidit que a partir d’ara l’organisme serà dirigit de forma col·legiada pels nou integrants del consell rector, per tal de treballar en favor de la unitat i el consens a la institució. A la reunió també es va decidir que el fins ara vicepresident, el viticultor de Vila-rodona Josep Lluís Grogués, ocupi la presidència, ja que legalment ha d’existir la figura del president, tot i que l’objectiu de la nova junta és treballar de forma consensuada donat que a finals de maig estan previstes les eleccions a la presidència de totes les DO catalanes.

Grogués, que anteriorment en el període 2007-2019 havia ocupat la presidència de la DO, encapçala un consell rector format per nou membres: Roger Soler, de Cellers Blanch; els viticultors Joan Carles Armenijach, Joan Saperas i Enric Vives; Jordi Sánchez, de la Vinícola de Nulles; Josep Anton Llaquet, de Cellers Unió; Gerard Galofré, d’Estol Verd Celler i Josep M. Llauradó, de Mas del Botó.

A partir d’aquesta mateixa setmana, la nova junta de la DO Tarragona començarà a treballar al capdavant de la institució al costat de l’equip tècnic de la mateixa per garantir la continuïtat de la DO Tarragona i els projectes que estan en marxa.