T.T.T.
21/02/2023

Escribano seguirà liderant l’entitat formada per 143 associats durant quatre anys més.

Javier Escribano, renova el seu càrrec com a president de l’AEH Tarragona Ciutat, després de quatre anys de dedicació al sector i a la ciutat de Tarragona.

Javier Escribano és el propietari del Restaurant La Morada i els darrers anys ha estat vinculat al sector de l’oci i restauració, al capdavant de diversos negocis i iniciatives. Manté el càrrecper seguir donant suport als més de 140 associats; dinamitzant i promocionant el sector hostaler a la ciutat de Tarragona i treballant per convertir-nos en un destí gastronòmic de referència”.

Durant aquests quatre anys, Escribano i tota la junta han organitzat múltiples jornades gastronòmiques amb la complicitat de Tarragona Turisme i de diversos patrocinadors i institucions com El Port de Tarragona o la DO Tarragona; entre elles les Jornades del Romesco, de l’Arròs Mariner o Els Tastets de Tarragona, i han defensat els interessos del sector davant les administracions en períodes de crisi com la pandèmia.

Amb aquesta renovació, la Federació AEHT comença un període de relleus en les presidències locals i comarcals creades la passada legislatura. Actualment la Federació compta amb 17 associacions arreu de la província, les quals representen, defensen i promocionen els establiments d’hostaleria del seu territori.