T.T.T.
21/06/2024

ROCE Salou és una realitat des de fa tres setmanes. El projecte liderat per Gaspar Caparó, Iban Jerez, Nil Ferran i Jordi Segura ha obert un nou restaurant al número 23 del carrer de Colon. Un establiment situat a peus dels penya-segats, amb una terrassa que mira al mar i amb el seu segell gastronòmic: els arrossos.

ROCE Salou arriba amb l’experiència d’una marca que atresora el bon recorregut del seu primer projecte, ROCE Cambrils, i que ara cerca expandir-se a nivell nacional. «Actualment ens sentim capacitats per fer-nos grans, ara ha arribat el moment de Salou i estem estudiant possibilitats i localitzacions com poden ser Barcelona, les Illes Balears, entre d’altres», explica Iban Jerez, un dels socis de ROCE.

Inauguració i equip

El passat 31 de maig aixecava el teló ROCE a Salou, una iniciativa que de moment dona feina a 25 persones. Després d’una renovació profunda del local on s’han establert, el projecte ha obert portes amb una capacitat per 75 persones a la seva espectacular terrassa exterior.

L’alcoverenc Gaspar Caparó, format al Basque Culinary Center de Sant Sebastià, és el culpable -conjuntament amb el seu equip- que la marca ROCE estigui consolidant-se. ROCE Salou disposa també d’un menú migdia, fins al 30 de juny a un preu de 19,90 euros de dilluns a divendres, i de 29,90 euros els caps de setmana. A partir del dia 1 de juliol i fins al 15 de setembre, el de 29,90 euros serà el vigent tots els dies. El restaurant està obert els set dies de la setmana en horari de 12h del migdia a 1 de la matinada de forma ininterrompuda.

Take away i delivery

Des de ROCE també es vol potenciar els arrossos take away i delivery a casa, oferint la possibilitat de gaudir dels seus plats en la comoditat de la llar.