T.T.T.
22/05/2024

L’acció transcorrerà al resort INFINITUM, situat a la Costa Daurada.

InfoJobs i el portal immobiliari Fotocasa han llançat una nova oferta de ‘Cool Jobs’ -provador/a de cases de luxe per un dia-, amb una remuneració de 1.000 euros nets per una jornada de treball.

El lloc de provador de cases de luxe dins d’un resort d’alt standing ofereix l’oportunitat de submergir-se a l’estil de vida d’INFINITUM, el resort residencial privat d’alt standing ubicat al cor de la Costa Daurada, i experimentar de primera mà tots els serveis de primer nivell que aquesta destinació de somni té per oferir.

La funció del seleccionat serà la de testar diferents habitatges dins del resort, a més de les comoditats i serveis que ofereixen al resident. Per això, es podrà experimentar com és l’estada als diferents habitatges de luxe, així com beneficiar-se de les instal·lacions: el Beach Club amb 10 piscines, els seus tres camps de golf i els seus restaurants. També hi haurà l’oportunitat d’escollir entre les diverses activitats i experiències que ofereix el servei d’atenció al resident.

L’oferta inclou l’allotjament per una nit, el trasllat d’anada i tornada des de la ubicació indicada al resort, així com els trasllats que es facin a l’interior del resort i un Kit ‘Cool Jobs’ premium .