T.T.T.
22/12/2021

El Patronat d’Esports també augmenta en un 8% els seus comptes per l’any vinent.

El Patronat Municipal de Turisme va celebrar ahir el seu Consell Rector on es va aprovar el pressupost per l’any vinent, que comptarà amb un import d’1.379.300 €, la qual cosa representa un augment del 16% respecte a l’any 2021. Tot i que l’aportació municipal manté el mateix import que 2021, hi ha una previsió de recuperació econòmica en el sector del turisme. Això implicarà un incrementant de la previsió d’ingressos corresponent a la taxa turística, així com del preu públic associat a la venda de productes i experiències turístiques.

El president del Patronat de Turisme, Pau Ricomà, es mostra molt satisfet pel pressupost del Patronat de Turisme per 2022, “ja que és un sector estratègic per Tarragona. Hem bolcat tots els esforços en explicar l’oferta cultural, gastronòmica i patrimonial i estem convençuts que això es traduirà en un increment d’estades a la nostra ciutat. El turisme és un dels sectors claus per iniciar la recuperació econòmica frenada per la pandèmia, per això és tan important comptar amb un pressupost com aquest”.

El pressupost per l’any vinent del Patronat de Turisme donarà un gran pes a la dinamització de la experiència turística, per tal d’articular els recursos i serveis de la ciutat, apostant per la diversificació d’aquests. “L’objectiu és el desenvolupament del destí, així com la seva promoció i comercialització, a través dels recursos naturals del nostre territori i que en ressalta amb aquest tret diferencial respecte altres destins”, remarca el president del Patronat i alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. L’altre eix clau és les campanyes de promoció que acompanyaran aquestes experiències, amb “l’objectiu de posicionar-nos entre el públic objectiu”.

Així mateix, la presidència també va informar que s’està al final del procés administratiu per escollir el gerent que ha d’estar al capdavant del Patronat de Municipal de Turisme.

Per altra banda, també ahir es va aprovar el pressupost del Patronat Municipal d’Esports per un import de 5.513.483,51, la qual cosa representa un increment del 8% respecte al de l’any passat.

El motiu d’aquest augment és que s’incorpora per primera vegada la gestió del Palau d’Esports i la dels 8 camps municipals de futbol a partir de juliol de 2022. El pressupost d’aquest organisme contempla la gestió de tots els equipaments esportius municipals de Tarragona. La consellera d’Esports, Maria José López, mostra la seva satisfacció “perquè disposarem de més múscul econòmic per al Patronat que afronta nous reptes com la gestió d’un nou equipament com és el Palau d’Esports i per l’aprovació per unanimitat de les millores dels preus públics. Un fet necessari en aquests moments que estem vivint i amb l’esforç que ha fet des del minut 1 el Patronat d’Esports per facilitar la pràctica de l’esport en seguretat a les instal·lacions municipals”.