T.T.T.
23/11/2023

Agafa el relleu de Josep Ramon Guiu, després de cinc anys de dedicació al sector.

Ruth Ceperuelo és ja la nova presidenta de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà; substituint al president sortint Josep Ramon Guiu, qui durant cinc anys ha exercit com a representant del sector a la comarca. Josep Ramon Guiu, seguirà vinculat a la junta de l’AEHT com a vicepresident de relacions interterritorials.

Ruth Ceperuelo és propietària d’una empresa amb 6 cases rurals, 5 d’elles a La Conca de Barberà i tot i que va aterrissar per casualitat al sector de l’hostaleria l’any 2018, confessa que “és un sector que l’ha atrapat completament” i declara “agafar aquesta presidència amb molta il·lusió i ganes de fer coses en una comarca encara per descobrir on la clau de l’èxit és la unió dels seus associats per consolidar tots els esdeveniments que s’han dut a terme fins ara i crear-ne de nous”.

Durant aquests anys, Josep Ramon Guiu i el seu equip han organitzat múltiples jornades gastronòmiques amb la complicitat de l’Ajuntament de Montblanc, de Conca Activa i de diversos patrocinadors i institucions com la DO Conca de Barberà, promovent les Jornades del bacallà, la ruta Dimecres Tapa de Montblanc o els Sabors de la Conca de primavera i tardor, entre altres.

Durant el canvi de presidència, el Sr. Francesc Pintado, president de l’AEHT, ha agraït a l’expresident la gran feina feta fins al moment regalant-li la mítica jaqueta de cuina de l’AEHT. Josep Ramon Guiu ha volgut traslladar un missatge de suport i confiança a la nova presidenta per “la bona feina que estic segur durà a terme, per tal de seguir promocionant i defensant els hostalers de la comarca”.

Amb aquesta renovació, la Federació AEHT segueix amb un període de relleus en les presidències locals i comarcals creades la passada legislatura. Actualment la Federació compta amb 17 associacions arreu de la província, les quals representen, defensen i promocionen els establiments d’hostaleria del seu territori.