T.T.T.
23/11/2023

Des de gener fins a octubre d’aquest any ha rebut un total de 2.066.308 visitants.

Salou, d’acord amb les dades recollides, ha consolidat el seu posicionament com una municipi turístic atractiu durant tot l’any, gracies a la feina d’ampliació i diversificació de la seva oferta i productes. El municipi ha experimentat un creixement considerable en el nombre de visitants i pernoctacions, mostrant una tendència positiva cap a la desestacionalització.Des de gener fins a octubre d’aquest any, Salou ha rebut un total de 2.066.308 visitants, el que suposa un increment del 5,6% respecte a l’any anterior. Això representa un augment de 111.050 visitants addicionals en aquest període, demostrant la seva capacitat per atraure visitants durant tot l’any.

Pel que fa a les pernoctacions, Salou ha experimentat un augment significatiu, amb un total de 7.540.845 nits d’estada, aproximadament un 7,14% més que l’any anterior.

Malgrat l’impacte sostingut dels mercats llunyans, com el rus, que encara influeixen en les xifres turístiques del municipi, Salou ha demostrat una gran resiliència i ha mantingut un creixement sostenible en altres àrees.

Un dels factors clau d’aquest èxit és la diversificació de l’oferta turística de Salou. Destaca especialment l’èxit de Salouween, un esdeveniment fora de temporada que s’està consolidant com a un atractiu més que és capaç d’atraure visitants i residents a viure una experiència única en el marc de les celebracions de Halloween.