Helder Moya
24/09/2021

En total, el resort té capacitat per allotjar 1.600 clients.

Alannia Els Prats respira satisfacció i optimisme. Les conclusions derivades d’aquest estiu 2021 al magnífic resort situat a Miami Platja, amb un 60% d’ocupació, els porten a assegurar que «ha estat una molt bona temporada, hem ofert un turisme de qualitat, segur i amb responsabilitat», apunta Pablo Balsa, director del complex.

Tot passejant pels seus espais, un s’adona de la familiaritat i la bona comunió entre els campistes i els clients allotjats a les cabanyes. La seva expressivitat denota que se senten com a casa, i nosaltres ho hem comprovat. El perfil de client arran de la pandèmia ha variat . «Abans del 2020 teníem molt visitant estranger, sobretot holandès, alemany i belga. Amb les restriccions tot ha canviat i aquest estiu per exemple el client català i el del País Basc ha estat el nostre gran gruix. També estem molt contents ja que molta gent ens ha visitat per primer cop. En total tenim capacitat per allotjar 1.600 clients», afirma Pablo Balsa.

L’epicentre infantil a Alannia Els Prats el trobem a la piscina, l’efervescència de la diversió és palpable, com també amb les activitats infantils, un dels seus punts forts. Tot escoltant els somriures dels nens, i dels que no ho són tant, un comprova que tothom està desconnectant. Entre corredisses i capbussades alguns dels clients ens expliquen que «hem estat molt bé, i tot és hospitalitat. La platja que hi ha al resort, i les dutxes noves que hi ha posat estan molt bé també per disfrutar del mar».

El verd és omnipresent en qualsevol dels espais d’Alannia Els Prats. Un total de 3.400 plantes han estat plantades pels danys que, en el seu dia, el temporal Gloria va ocasionar al resort: «ens agrada cuidar l’entorn, apostar per una vegetació atractiva i amb la premissa de ser efectius amb la sostenibilitat. Hem eliminat el plàstic quotidià i per exemple, de gots de plàstic no en fem ús».

Un dels espais de postal al complex està davant de mar, el restaurant WindCat, sens dubte un valor afegit del resort. La seva terrassa, a tocar gairebé del mar, us permetrà assaborir molt bona gastronomia. Imprescindible que proveu la paella. «És una oferta gastronòmica, de mercat i, evidentment, com que Alannia és valenciana, la paella no hi pot faltar. A més, el buffet que tenim a la instal·lació, facilita també les coses al client que no vol cuinar. Som un resort amb serveis d’hotel», diu sonrient Pablo Balsa.

Per segon any consecutiu, així ho van fer també al 2019, Alannia Els Prats seguirà obert i no tancarà les seves portes finalitzada la temporada d’estiu, «som conscients que qui vingui a partir d’ara, ho farà més en cap de setmana. Ara bé, volem seguir donant el millor servei i treballem per fer-ho». I així és, ho aconsegueixen gràcies a un magnífic equip de professionals, en un resort de postal.