T.T.T.
25/01/2024

L’acord s’ha tancat en el marc de Fitur 2024

El resort PortAventura World presenta una nova marca d’hotels vacacionals i d’oci familiar que recull la selecció d’hotels sota gestió fora dels límits del resortPonient Hotels by PortAventura World té un clar enfocament en el turisme de sol i platja conjuntament amb l’entreteniment del resort de PortAventura World i compta actualment amb tres allotjaments: l’Hotel Ponient Vila Centric, a Vila-seca; l’Hotel Ponient Dorada Palace i l’Hotel Ponient Piràmide, tots dos a Salou.

L’objectiu de la nova marca és oferir als visitants de la Costa Daurada una experiència excepcional, combinant la diversió dels parcs temàtics amb el fet de gaudir d’unes vacances en família o parella. En aquest sentit, les estades inclouen les entrades de 1, 2 o 3 dies i trasllats gratuïts als parcs, a més de descomptes addicionals en els productes de PortAventura World.

L’elecció del nom «Ponient» té una clara referència al punt cardinal «Ponent» detalla David García, Director General de PortAventura World, perquè «volem oferir als nostres clients l’experiència vacacional més completa d'»Occident» i que les famílies i parelles que ens visitin gaudeixin d’unes vacances al més pur estil mediterrani». «La clau de Ponient Hotels és, no només estar molt a prop del resort, sinó també de platges de sorra fina i altres atraccions turístiques de la zona, així com d’enclavaments i infraestructures fonamentals d’entrada al turisme a Espanya i concretament a la Costa Daurada», ha destacat.

Amb Ponient Hotels by PortAventura World, l’empresa pretén ajudar a millorar l’atractiu de l’oferta hotelera de la zona, seguint els criteris ESG del resort, i captar un segment de turista de més qualitat.

Amb aquesta estratègia de diversificació de negoci, l’empresa preveu duplicar el nombre d’habitacions gestionades en els propers anys arribant a les 6.000. Per ara, l’empresa compta amb un total de nou allotjaments de 4 i 5 estrelles i més de 3.000 habitacions.