T.T.T.
25/04/2022

El Consell aglutina a tots els xefs de la província guardonats amb Estrelles Michelin i Sols Repsol.

La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT), amb la complicitat de Repsol i de l’Ajuntament de Cambrils, ha presentat l’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT dels quatre nous restaurants de la província de Tarragona guardonats amb la distinció Sol Repsol, en un acte celebrat al Club Nàutic de Cambrils.

Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relacions externes de Repsol i Francesc Pintado, president de l’AEHT, han fet entrega de la ja mítica jaqueta de cuina de l’AEHT a Pep Moreno, de Restaurant Deliranto; Moha Quach, d’El Terrat Tarragona; i Vicent Guimerà, de l’Antic Molí d’Ulldecona, com a mostra de benvinguda al Consell d’Experts. El quart restaurant, l’AQ, ha excusat la seva presència en l’acte, si bé l’AEHT farà arribar properament la merescuda jaqueta de cuina a la seva xef, Ana Ruiz.

Els han acompanyat els restaurants que també compten amb una i fins i tot dues distincions Sol Repsol: Joan Pàmies, d’El Celler de l’Arbocet; Joan Bosch, de Restaurant Can Bosch (2 Sols); Diego Campos, d’El Rincón de Diego; Jeroni Castell, de Les Moles d’Ulldecona (2 Sols); Joan Gómez, de Restaurante Miramar; Ferran Cerro, de Ferran Cerro Restaurant i Fran López, de Villa Retiro.

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència que, gràcies als seus coneixements, esdevinguessin un referent, un suport, un know how i un motiu d’orgull de pertinença a l’AEHT per als 750 socis que en formen part.

Així doncs l’AEHT, amb la complicitat de Repsol, ha volgut seguir ampliant i enfortint el Consell d’Experts amb la incorporació de quatre restaurants de referència que representen i reforcen la qualitat del sector a la província.