T.T.T.
25/04/2022

Des de seu estand propi, Reus Promoció impulsa les 8 marques que formen part de la marca Vermut de Reus.

Reus Promoció participa amb un estand propi per primera vegada des d’avui i fins el proper dijous, 28 d’abril, al Saló Gourmets de Madrid donant a conèixer la ciutat de Reus. Es tracta de la Fira d’Alimentació i Begudes de qualitat núm. 1 d’Europa i un dels referents més prestigiosos del món, on es presenta el millor aparador de tendències d’alta gamma. Amb una trajectòria de 34 edicions, xifres creixents i un esperit netament comercial, és la plataforma més visitada i una trobada de professionals estatals i internacionals del sector gastronòmic: restauració, hostaleria, distribució, servei d’àpats i comerç especialitzat.

Des de seu estand propi, Reus Promoció impulsa les 8 marques que formen part de la marca Vermut de Reus (Yzaguirre, Miró, Iris, Rofes, Cori, Fot-li, Olva i Or del Camp) amb l’objectiu de posicionar Reus com a Capital del Vermut i divulgarà de tot allò relacionat amb aquesta beguda centenària i totes les experiències i activitats de «La Ruta del Vermut de Reus», dirigides al públic individual, que juntament amb les relacionades amb la visita al patrimoni modernista de la ciutat, configuren una proposta turística singular i atractiva, que permet allargar l’estada a la ciutat, i per tant, afavorir el coneixement i ús dels hotels  restaurants, comerços i serveis de la ciutat.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha volgut remarcar la importància que té per la ciutat participar en esdeveniments d’aquestes característiques ja que «signifiquen un gran aparador per la nostra oferta turística, cultural, comercial i gastronòmica. Reus és una ciutat amb unes qualitats per atraure visitants de primer nivell i poder prendre part de fires com aquesta ens permeten que encara més gent ens conegui».

Al tractar-se d’una fira gastronòmica també es promociona al mateix espai l’oli DOP Siurana i l’avellana DOP Reus, dels quals s’ferirà una degustació.

El Saló Gourmets organitza any rere any concursos, campionats, premis, tastos, Show cookings i una infinitat d’activitats patrocinades al voltant del món del vi i la gastronomía. L’any passat va comptar amb la visita de 74.914 professionals i ocupa una superfície d’exposició de 45.636 metres quadrats dividits en 3 pavellons.