T.T.T
25/05/2021

Amb les obertures previstes, arribarà fins a gairebé el 70% de la seva planta hotelera oberta.

La cadena hotelera Best Hotels, que actualment gestiona 37 hotels i més de 12.000 habitacions, ja ha reobert 8 hotels durant el mes de maig i en els pròxims dies arribarà fins a les 25 obertures previstes abans de final de juny, fet que suposa gairebé el 70 % del total de la seva planta hotelera.

Així, actualment els hotels que ja han estan oberts són Best Marítim i Best Terramarina (Costa Daurada), Best Front Marítim (Barcelona), Best Andorra Center (Andorra), Best Costa Ballena (Costa de la Luz), Apartaments Best Pueblo Indalo (Costa d’Almeria), Best Osuna (Madrid) i el Serenade Punta Cana by Best Hotels a la República Dominicana.

Entre aquestes obertures destaquen la de Best Terramarina a Vila-seca, la Pineda que, tot i la situació actual, ha reformat integralment el 40% de les seves habitacions, és a dir, totes les habitacions superiors. I també, la de Best Osuna, on s’ha redecorat amb nou mobiliari i televisors totes les habitacions.

Joan Alcubilla, director general corporatiu de Best Hotels, afirma que “fins al moment ja tenim previstes les obertures de maig i juny, en funció de com evolucionin les reserves, anirem reobrint més hotels. El nostre objectiu és obrir el màxim nombre d’hotels i reincorporar el major nombre de treballadors”.

Sobre el context actual, Alcubilla assegura que “encara tenim una mica d’incertesa i és complicat prendre decisions, mercats com el britànic o el rus, totalment vinculats al transport aeri, no sabem com acabaran de respondre. Aquest estiu és vital, ens cal tenir ocupacions més altes que el 2020 i per això és imprescindible l’arribada de turisme internacional”.

La resta d’obertures ja confirmades són: a la Costa Daurada el Best Cap Salou (4 de juny), Best Da Vinci Royal (11 de juny) i Best Cambrils (18 de juny); a Barcelona, Best Autohogar (4 de juny); a la Costa de el Sol, Best Tritón (4 de juny); a la Costa d’Almeria, Best Oasis Tropical (28 de maig), Best Sabinal (3 de juny) i Best Mojácar (4 de juny); a Tenerife, Best Jacaranda (18 de juny) i, finalment, a la Costa Tropical, Best Alcázar (23 de juny).

Serveis i protocols anti-Covid

Els establiments oferiran tots els seus serveis habituals, com les piscines, zones recreatives per a nens, solàriums, spas, clubs infantils i per a teenagers, terrasses, bar, cafeteries… Els restaurants, amb show cooking en directe també estaran oberts i, com el resta d’instal·lacions, s’adaptaran, com l’any passat, segons les directrius i recomanacions de l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

A més, la companyia Best Hotels seguirà implantant el seu protocol d’actuació propi amb mesures afegides de seguretat i salut que inclou, per exemple, un curs de formació impartit per la pròpia cadena a tots els seus equips de recursos humans per assegurar que el funcionament de l’hotel sigui el correcte i que, tant els treballadors, com els hostes, respectin les directrius de seguretat i puguin gaudir de les instal·lacions amb total tranquil·litat i la màxima comoditat.