T.T.T.
27/09/2021

Com a novetat, enguany la fira inclourà el mercat artesanal “La Sardineta”, format per vuit paradetes d’artistes locals.

L’onzena edició de “Cambrils, entrada al País del Vi” omplirà el Parc del Pescador de Cambrils de degustacions de vi i gastronomia, tastos guiats, tallers familiars, tastos guiats, showcookings i altres esdeveniments del 8 al 12 d’octubre en horari d’11 a 15 hores i de 18 a 23 hores.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Turisme, Marta Borràs, i la vocal del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Reus Berta Cabré, han presentat aquest matí la mostra, que pretén potenciar el vi i les Denominacions d’Origen catalanes com a binomi perfecte a la gastronomia cambrilenca.

En aquesta fira, organitzada pel Patronat Municipal de Turisme de Cambrils amb el suport de la Cambra de Comerç de Reus, es podrà degustar una gran varietat d’excel·lents vins que aportaran 26 cellers que s’han inscrit de moment a la mostra de les diferents D.O de la província. Les tapes i degustacions gastronòmiques aniran a càrrec de 13 bar-restaurants (Casa Macarrilla 1966, Copacabana, Daniel Salinas, El Cortador Gourmet, La Stiva, On Tap, La Finestreta, La Taqueria, Mar del Priorat, La Central, Taller 9 i Vora) i l’Associació Gastronòmica (Societas Coqvinària de Cambrils).

Enguany els cellers participants són: Molí de Rué (D.O Tarragona), Sabaté Franquet (DOQ Priorat), Altavins Viticultors (D.O Terra Alta), Pedrola-Camí de Sirga (D.O Tarragona); Bernaví Vinyaters (D.O Terra Alta), Biopaumerà (Vins ecològics de la D.O Terra Alta), Ronadelles-Cap de Ruc (DO Montsant, Catalunya, Cava i DOQ Priorat), Anguera Domènech (DO Montsant); Bodegues Visendra (DO Catalunya); Rosa Maria Torres (DO Conca de Barberà); La Conreria d’Scala Dei (DOQ Priorat) , Torelló Viticultors (Corpinnat DO Penedès); Suñer (DO Tarragona); Maset (DO Catalunya, DO Cava) Celler Carles Andreu (DO Conca de Barberà, D.O Cava); Celler Aixalà (DOQ Priorat) Cellers Cesca Vicent (DOQ Priorat) i Cellers Blanch (D.O Tarragona i DOQ Priorat) Celler Cairats (D.O Montsant), Celler Germans Balars (D.O Terra Alta); S’Amfora, La Botera-Batea (D.O Terra Alta), Troçet de Porrera (DOQ Priorat); Grup Codorniu i les vinoteques de Cambrils Mar del Priorat i Beuret.

Durant la fira, que enguany s’allargarà cinc dies, les persones assistents també podran gaudir de tastos guiats de vi a l’auditori del Parc, com habitualment, així com showcookings, maridatges, tastos d’oli i xerrades gastronòmiques. A més, com a gran novetat, la mostra comptarà amb un mercat artesanal anomenat “La Sardineta” amb vuit paradetes d’artistes locals, que oferirà l’Associació d’Artesans de Cambrils.