T.T.T.
27/09/2021

El guardó s’adreça a propostes impulsades pel sector turístic de l’àmbit privat de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha convocat una nova edició del Premi Jordi Cartanyà per distingir iniciatives destacades que han estat impulsades aquest 2021 pel sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Els premis tenen una dotació global de 30.000 euros i compten amb tres categories diferents que podran tenir fins a dos guanyadors cadascuna:

-Millor proposta innovadora i creativa que contribueixi a un desenvolupament turístic sostenible.
-Millor proposta de solucions tecnològiques per a la comercialització turística.
-Millor creació de noves experiències turístiques.

L’import de cada categoria és de 10.000 euros (dos premis de 5.000 euros per cadascuna) i entre els criteris de valoració destaquen: la complexitat tècnica, comercial i organitzativa dels projectes, la sostenibilitat, la innovació tecnològica i la creativitat entre d’altres.

Les sol·licituds per optar al Premi es podran presentar fins al proper 30 d’octubre. Poden ser-ne beneficiàries les persones físiques i les entitats de dret privat vinculades al sector turístic de la demarcació. Trobareu les bases completes i documentació per optar al premi a la Seu electrònica de la Diputació de Tarragona: https://seuelectronica.dipta.cat

El Premi Jordi Cartanyà té com a finalitat reconèixer l’esforç del sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i la seva capacitat per engegar iniciatives innovadores que s’adapten a les noves necessitats i demandes dels clients i a l’entorn.