T.T.T.

30/05/2024

El nou espai de la Fira Multisectorial s’ubicarà a la plaça del Setge i també comptarà amb l’oferta gastronòmica de cinc foodtrucks

Deu artesans cervesers de diferents poblacions de les comarques de Tarragona oferiran 60 cerveses diferents en la primera Mostra d’Artesans Cervesers de la 65a Fira Multisectorial de Cambrils, que se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny.

El nou espai s’ubicarà a la plaça del Setge i l’horari d’obertura serà el divendres 18 a 22 hores i el dissabte i el diumenge de 12 a 15 i de 17 a 23 hores. Durant els tres dies es podrà tastar la cervesa artesana tot fent un mos amb música ambient.

La mostra estarà íntegrament dedicada a les cerveses craft de proximitat, brasejades per petits productors de la província de Tarragona, que donaran a conèixer els seus projectes; presentaran les seves creacions pròpies, així com també cerveses sense gluten, i acostaran a les persones visitants el seu saber fer i la seva mestria.

A més, aquesta experiència tan propera es complementarà amb l’oferta gastronòmica de les cinc foodtrucks que s’instal·laran a la plaça per acompanyar les cerveses dels deu mestres artesans elaboradors.

Cal destacar també que el divendres 31 de maig a les 20 hores, es presentarà a la mateixa plaça del Setge el llibre “Cervesa i país. “Història i Cuina de les cerveses catalanes”, de David Bea i David Solé. Aquest llibre és el primer treball del nostre país que aborda l’apassionant i antiquíssima història de les nostres cerveses, amb una llarga llista de propostes gastronòmiques sobre com cuinar i maridar-les.