T.T.T
30/09/22

Villa Engracia està composta per un hotel modernista, 28 apartaments rurals, 3 vil·les i una masia orientades al turisme familiar i grups.

 

El grup English Summer S.A. adquireix l’hotel i els apartaments Villa Engracia ubicats a la zona denominada Les Masies, a L’Espluga de Francolí, a tocar de l’antic balneari Finca La Capella propietat d’English Summer S.A. des de 1987. Amb aquesta adquisició, es pretén donar continuïtat al turisme familiar i rural de la zona, posant en màxim valor el seu territori, el paratge natural de Poblet.

Aquest any 2022, més de 3.500 nens i joves han assistit a les seves colònies d’anglès. Actualment, English Summer S.A. disposa de vàries instal·lacions en propietat com ara Finca Vallclara, (des de 1980), Finca La Capella, Poblet (1987), Finca Tamarit (1998), Finca Prades (2004) i, a partir d’ara, també regentarà l’Hotel i apartaments Villa Engracia.

El complex de Villa Engracia està format per un hotel modernista que data de l’any 1888. Aquesta joia rural ha estat catalogada com a patrimoni de Catalunya i les seves sales han vist passar diverses generacions. L’establiment disposa d’11 habitacions, 28 apartaments rurals, 3 vil·les i 1 masia, ideal per a tota mena d’escapades. El seu entorn, envoltat de naturalesa, és una aposta segura pel turisme rural.

El passat 21 de setembre, es va signar el canvi de propietat a Tarragona, estant presents els antics propietaris de Villa Engracia, Oscar Egoabil com a administrador i els nous propietaris, la família Fleix.