T.T.T.
5/05/2022

• Best Hotels incorpora un nou hotel a la Costa Daurada i, a més, presenta nombroses novetats a diversos establiments.

Best Hotels, la cadena hotelera de Salou que actualment gestiona 38 hotels entre Espanya, Andorra i la República Dominicana amb més de 12.000 habitacions, reobrirà properament la totalitat de la seva planta hotelera amb l’inici de la temporada d’estiu. A més, ho fa amb diverses inversions en alguns dels seus establiments i amb una nova incorporació a Salou.

Joan Alcubilla, Director General Corporatiu de Best Hotels afirma que “aquest any 2022 l’encarem amb molta il·lusió i bones previsions, confiem en una important recuperació del turisme, tant als nostres hotels de vacances com als urbans. Així doncs, estem orgullosos de començar aquesta temporada amb tota la cadena oberta i amb tot el nostre equip més motivat i preparat que mai per oferir als nostres hostes unes vacances merescudes”. A més, afegeix que “tota la companyia ha fet un gran esforç per superar la crisi i hem continuat invertint per millorar la nostra planta hotelera i els serveis que oferim”.

Novetats 2022

Durant aquests anys complicats per a tot el sector de l’allotjament a causa de la pandèmia, Best Hotels ha continuat implementant el procés de millora contínua. La novetat més destacada és la incorporació d´un nou hotel a Costa Daurada, més concretament a Salou. Es tracta del Best Punta Dorada, un establiment de 4 estrelles ja existent que fins ara es comercialitzava conjuntament amb el Best Negresco. Segons informa Alcubilla es tracta «d’un reposicionament d’aquest hotel; el Best Punta Dorada se centrarà a oferir una nova experiència de vacances davant de la platja a parelles, mentre que el Best Negresco s’enfocarà a famílies i grups». Amb aquesta incorporació, Best Hotels disposa de 14 establiments a Salou, Cambrils i La Pineda i tots ells sumen més de 3.900 habitacions. Amb els hotels de Costa Daurada, els quatre de Barcelona i un hotel a Lloret de Mar, Best Hotels es reafirma com la principal cadena en nombre d’habitacions a Catalunya.

A més, a la Costa d’Almeria, més concretament a Mojácar, també s’ha iniciat l’ampliació de l’hotel Best Indalo, de 4 estrelles, amb la construcció de 84 apartaments nous, una piscina i un pàrquing amb capacitat per a més de 300 vehicles. Com a novetats destacades per a aquesta temporada, també s’inclouen el nou restaurant tipus bufet construït al Best Costa Ballena, un resort de 4 estrelles a la Costa de la Luz, i la instal·lació de nova piscina tipus splash amb cinc tobogans i un vaixell pirata a l’hotel Best Delta de Mallorca.